Low-carb täidetud suvikõrvits

Koostisosad

  • 1 suvikõrvits
  • 1 porgand
  • 1 suur sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 30g sinihallitusjuustu
  • 150g hakitud kalkuni kintsuliha
  • 100g kodujuustu
  • 2tl vetikat
  • Soovi korral 6 šampinjoni
  • Meelepärast õli praadimiseks
  • Kookosrasva
  • Soola/pipart




Valmistamine

  1. Lõika suvikõrvits pooleks ja uurist sisu teelusikaga. Haki sisu.
  2. Koori ja haki küüslauk ja sibul. Määri pann õliga ja karamellista sibul ja küüslauk kõrgel kuumusel. Eemalda pannilt.
  3. Prae riivitud porgand, välja uuristatud suvikõrvisa sisu ja soovi korral šampinjon, maitsesta soola ja pipraga. Eemalda pannilt.
  4. Prae hakkliha, maitsesta soola ja pipraga.
  5. Sega kõik praetud osad ja kodujuust kokku.
  6. Määri suvikõrvitsa paadid seestpoolt kookosõliga, raputa põhja kummalegi 1 tl vetikat.
  7. Täida täidisega ja aseta ahju 200 kraadi juures 15ks minutiks.
  8. Naudi soojalt.

Leave a Comment