Koostisosad
- 1 suvikõrvits
- 1 porgand
- 1 suur sibul
- 1 küüslauguküüs
- 30g sinihallitusjuustu
- 150g hakitud kalkuni kintsuliha
- 100g kodujuustu
- 2tl vetikat
- Soovi korral 6 šampinjoni
- Meelepärast õli praadimiseks
- Kookosrasva
- Soola/pipart
Valmistamine
- Lõika suvikõrvits pooleks ja uurist sisu teelusikaga. Haki sisu.
- Koori ja haki küüslauk ja sibul. Määri pann õliga ja karamellista sibul ja küüslauk kõrgel kuumusel. Eemalda pannilt.
- Prae riivitud porgand, välja uuristatud suvikõrvisa sisu ja soovi korral šampinjon, maitsesta soola ja pipraga. Eemalda pannilt.
- Prae hakkliha, maitsesta soola ja pipraga.
- Sega kõik praetud osad ja kodujuust kokku.
- Määri suvikõrvitsa paadid seestpoolt kookosõliga, raputa põhja kummalegi 1 tl vetikat.
- Täida täidisega ja aseta ahju 200 kraadi juures 15ks minutiks.
- Naudi soojalt.