Lehtkapsa krõpsud Kombu vetikaga

Koostisosad

  • 300g lehtkapsast
  • 3 spl Numami Kombu vetikaid
  • 3 spl pärmihelbeid
  • 2 spl oliiviõli


Valmistamine

  1. Pese lehtkapsas ja tee ta rebides väiksemateks tükkideks (leherootsu ära kasuta). Aseta lehtkapsas suurde kaussi.
  2. Lisa oliiviõli, pärmihelbed ja kombu ja sega ning veendu, et kõik lehtkapsas oleks seguga ühtlaselt kaetud.
    Laota lehtkapsas ühtlaselt ahjuplaadile.
  3. Küpseta eelkuumutatud ahjus 130 kraadi juures 15-17 minutit, kuni kõik lehtkapsa tükid on muutunud mõnusalt krõbedaks.
  4. Naudi tervislikku snäksi!

Retsepti looja Jaana Hansman Rebelmom

Comments are closed.