Lillkapsa kreemiga nuudliroog

Koostisosad

  • 400-500g meelepärast pastat
  • 1 pakk spinatit-tükeldatuna
  • 1 tl Wakame vetikat
  • Sool ja pipar (enda maitse järgi)
  • 1 lillkapsas (umb 400-500g)
  • 100ml magustamata piima (mandli, soja vms)
  • 1 sl sidrunimahla
  • 1 sl oliiviüli
  • 1 tl miso pastat
  • 2-3 küünt küüslaauku
  • 1 sl kombu vetikat
  • Kuni 50g (peotäis) peterselli
  • 100g kikerherneid, seeni, brokoli, paprikat või muud meelepärast mida soovid pastapõhjale lisada.


Valmistamine

  1. Keeda oma valitud pasta vastavalt pakendi juhendile. Nõruta see, ning tõsta kõrvale.
  2. Sega hulka tükeldatud spinat, sool, pipar ja wakame vetikas.
  3. Tükelda ja keeda lillkapsas, umbes 10-15 minutit. Lisa keemisel ka meresoola, enda maitse järgi. Kui kapsas on pehme, nõruta see ning viska blenderisse.
  4. Lisa piim, küüslaauk, sidrunimahl, oliiviõli, miso ning viimaks kombu vetikas, mis annab soolasuse.
  5. Vala püree potti, kus keetsid lillkapsa ja lisa veidike kuumust. Lisa pasta ja spinat ja sega kuniks kõik on ühtlane ja soe. Lisa veel tükeldatud petersell ja serveeri-naudi.

Comments are closed.