Tuunikala salat avokaadoga

Koostisosad

  • 1 avokaado
  • 1 spl majoneesi
  • 1,5 spl tuunikala konservi
  • 2 tl vetikat Atlantic Kombu
  • 1 vutimuna
  • 1 tl kalamari
  • soola ja pipart


Valmistamine

  1. Lõika avokaado pooleks, eemalda kivi ja tühjenda supilusikaga avokaado sisu. Haki sisu väikesteks tükkideks ja aseta kaussi. Lisa tuunikala, majonees ja vetikas ( soovi korral jäta natukene vetikat ka kaunistamiseks). Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Lase segul 5 – 10 min seista. Aseta sisu tagasi avokaado koore sisse või riisigaleti peale ja kaunista vetika ning pooleks lõigatud vutimunaga ja kalamarjaga.
  3. Head isu!

One Comment

  1. Ksenia Gorjatseva

    Proovisin, väga meeldis!

Leave a Comment